Зак Ефрон

Зак Ефрон

Zac Efron
18 жовтня 1987
1.73 м
0.0
Рейтинг NEOfilm
Фільмографія
  • Сторінка на IMDB
  • Сторінка на Кинопоиск
Захарі Давід Александер «Зак» Ефрон (англ. Zachary David Alexander «Zac» Efron, нар. 18 жовтня 1987, Сан-Луїс-Обіспо, Каліфорнія) — американський актор та співак.
У ранньому дитинстві переїхав з сім'єю в Арройо Гранд, Каліфорнія. Батько — Девід Ефрон, інженер на електростанції, мати — Старла Баскет була секретарем. Зростав разом з молодшим братом Діланом.

Коли Заку було одинадцять років, його батько порадив йому спробувати себе на театральному терені. Надалі Ефрон з'являвся в театральних постановках своєї школи, працював в театрі «Великої американської мелодрами і водевіля» і почав брати уроки співу. Брав участь в таких постановках як «Циганка», «Пітер Пен», «Маленький магазинчик жахів», «Чоловік музики» та інші.

Вчитель драми Робін Мечик порекомендувала Зака агентові з Лос-Анджелеса. Пізніше Зак підписав контракт з «Creative Artists Agency». У 2002 році отримав невелику роль в серіалі «Світляк» — це була дебютна роль Зака Ефрона у кіно. У цей же період були епізодичні ролі в таких серіалах як «Захисник» і «Швидка допомога». У 2004 році отримав невелику роль в серіалі «Вічне літо», проте вже після зйомок роль Зака була розширена і стала однією з ведучих.

Після закінчення школи в Арройо Гранді поступив в Університет Південної Каліфорнії, поєднуючи кар'єру і навчання. У 2006 році Ефрон знявся в Класному мюзиклі, який вийшовши в 2006 році і обійшовши майже весь світ завоював величезну любов публіки. У 2007 році виходять відразу два фільми за участю Зака «Лак для волосся» і «Класний мюзикл: Канікули». Успіх супроводив і другу частину «Класного мюзиклу», тому немає нічого дивного, що в 2008 році вийшла третя картина — «Класний мюзикл: Випускний».
 
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії .

Дивитися фільми за участю Зак Ефрон на NEOfilm - NEO film - твій онлайн кінотеатр

0 0
Коментарі
Мінімальная довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
avatar
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!
Правовласникам