Метт Деймон

Метт Деймон

Matt Damon
8 жовтня 1970
1.78 м
0.0
Рейтинг NEOfilm
Фільмографія
  • Сторінка на IMDB
  • Сторінка на Кинопоиск
 
Метью Пейдж Деймон народився 8 жовтня 1970 року в місті Кембридж, штат Массачусетс, США. Разом зі своїм старшим братом Метт ріс у родині успішних батьків: його батько працював податковим інспектором, а мати викладала в коледжі. Проте, стосунки між батьками не були міцними, і їхній шлюб розпався, коли Деймону-молодшому було всього два роки.
Разом з матір’ю він переїхав у Бостон, там і пройшло його дитинство. В 1980 році відбулася воістину доленосна зустріч Метта із сусідським хлопчиком. Новий знайомий був молодший від нього на два роки. Кликали його Беном Аффлеком. Їм призначено було стати кращими друзями на багато років, і не дивно, що їхня дружба й тісне творче співробітництво тривають і донині.
По закінченні середньої школи Метт вирішує вступити в Гарвардський університет на відділення англійської мови. Крім лекцій, він відвідує курси сценаристів, а по закінченні трьох років Метью зненацька кидає університет, щоб цілком присвятити своє життя нелегкій акторській справі. А тому відправляється прямо в Голлівуд, де в 1988 році одержує свою першу маленьку роль у фільмі «Містична піца».

 
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії .

Дивитися фільми за участю Метт Деймон на NEOfilm - NEO film - твій онлайн кінотеатр

0 0
Коментарі
Мінімальная довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
avatar
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!
Правовласникам