Колін Фаррелл

Колін Фаррелл

Colin Farrell
31 травня 1976
178 см
0.0
Рейтинг NEOfilm
Фільмографія
  • Сторінка на IMDB
  • Сторінка на Кинопоиск
 
Колін Фаррелл - ірландський кіноактор. Здобув популярність завдяки ролям у фільмах «Олександр», «Телефонна будка», «Особлива думка»,«Рекрут»,«Поліція Майамі: Відділ моралі» та багатьох інших.
Колін Фаррелл народився 31 травня 1976 року в Дубліні, Ірландія. Він був четвертою дитиною (є дві сестри, Клодін, його персональний асистент, і Кетрін, і брат Імон-молодший) в родині професійного футболіста Імона Фаррелла, який грав в клубі Шемрок Роверс і мав власну пакувальну фірму, і його дружини-домогосподарки Ріти. Виховувався як католик.
Коли хлопчикові було 10 років, сім'я переїхала передмістя Дубліна - Каслнок. Колін відвідував St. Brigid's National School Castleknock, після Castleknock College і Gormanston College. Проходив прослуховування в групу Boyzone, коли ще був невідомим, але безуспішно.
Незабаром Фаррелл, який завжди відчував неприязнь до будь-якого роду навчальним закладам, кинув заняття в школі і деякий час заробляв на життя, знімаючись в рекламі. Потім, маючи за плечима певний досвід гри на сцені, взяв участь в постановці невеликого лондонського театру Donmar Warehouse. Роль аутичного підлітка Річарда Беламера була примітна для Фаррелла в основному тим, що завдяки їй він познайомився з Кевіном Спейсі - той звернув увагу на гру молодого актора і порадив продюсерам запросити Фаррелла на одну з другорядних ролей свого майбутнього фільму «Звичайний злочинець».
Тим часом відбулося перша помітна поява Фаррелла на екрані - в 1999 році він взяв участь в режисерському дебюті Тіма Рота, психологічному трилері «Зона військових дій» з Тільдою Суїнтон і Реєм Уїнстоном в головних ролях. У той же період Фаррелл досить активно знімався на телебаченні, з'явившись в семи епізодах досить популярного в Ірландії телесеріалу «Ballykissangel» про життя молодого священика-англійця в маленькому ірландському селищі і в телесеріалах «Чисто англійське вбивство», «Любов у XXI столітті» та « Девід Копперфільд » (правда, при монтажі сцени з його участю в цьому серіалі були вирізані). Далі у 2000 році завдяки протекції Кевіна Спейсі, Фаррелл знявся в ролі молодого бандита Алека у кримінальній комедії «Звичайний злочинець» про зухвалий грабіжника Лінча. Незважаючи на сильний акторський склад, картина провалилася в прокаті і отримала дуже негативні відгуки критиків
У липні 2001 року Фаррелл одружився з акторкою Амелії Уорнер, однак їхній шлюб виявився недовговічним і вже в листопаді того ж року пара розлучилася.
12 вересня 2003 року, в медичному центрі Cedars-Sinai Medical Center в Лос-Анджелесі, колишня дівчина Коліна, канадська модель Кім Борденейв народила Фарреллу сина, вагою 3.43 кг, якого назвали Джеймсом Патрейгом (James Patraig Farrell). Однак пара теж розлучилася. Незважаючи на закінчені відносини, Фаррелл не збирався відмовлятися від сина і заявив, що буде довічно його забезпечувати. Сам Колін не міг бути присутнім при народженні сина через зйомки у фільмі «Олександр» в Марокко, але під час цієї події разом з Кім була мама Коліна, Рита, і його сестра. Пізніше, Фаррелл не раз зізнавався, що Джеймс - справжній подарунок, що саме він змінив все його життя, а батьківство - це найкраща робота, яку він коли-небудь мав У 2007 році Фаррелл оголосив, що Джеймс страждає синдромом Ангельмана
У грудні 2005 року актор добровільно ліг в реабілітаційну клініку, щоб позбавитися від пристрасті до знеболюючих ліків і рекреаційним речовин.  Офіційна версія свідчить, що Фаррелл почав приймати знеболюючі через часті болі в спині.
7 жовтня 2009 у Фаррелла народився другий син, якого назвали Генрі Фаррелл і хрестили в Польщі. Матір'ю дитини стала Аліція Бахледа. Колін Фаррелл познайомився з нею на знімальному майданчику фільму «Ундіна» в 2008 році, але зберігав свої відносини в таємниці, поки у вересні не оголосив, що полька чекає дитину. 15 жовтня 2010 року з'явилося повідомлення, що Колін кинув її кілька місяців тому, а незабаром це повідомлення було офіційно підтверджено.
У березні 2011 року з'явилися чутки, що Колін і барбадоcька красуня Ріанна мають досить серйозні відносини, такі, що Фаррелл знайомить співачку зі своїми дітьми та родиною. Але пару тижнів потому ці чутки були офіційно спростовані ...

 
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії .

Дивитися фільми за участю Колін Фаррелл на NEOfilm - NEO film - твій онлайн кінотеатр

0 0
Коментарі
Мінімальная довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
avatar
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!
Правовласникам